Begrænset tilbudsperiode: GRATIS flasker med udvalgte pakker

0

0

Hjem > Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Spring Life Ltd.

3rd Floor 86-90 Paul Street, London

England, EC2A 4NE

Company No. 09521742

Den kommanderende lov for dette websted og dets kunder er Storbritannien.

Dit kreditkort vil vise ordrer som "Sarahsblessing-dk.com"

1. Introduktion

Velkommen til vores onlinebutik.

Vi beder dig om at tage dig tid til at læse følgende servicevilkår omhyggeligt, samt vores politikker for indsamling og brug af personlige oplysninger, der beskriver din brug af denne hjemmeside.

Ved at besøge og tilgå denne hjemmeside accepterer du vores servicevilkår fuldt ud. Ved at bestille via denne hjemmeside accepterer du at have læst og forstået servicevilkårene og accepterer, at du fuldt ud overholder deres ordlyd til fulde. Hvis du uanset årsag vælger ikke at acceptere disse servicevilkår, bør du afstå fra at besøge eller bruge vores hjemmeside og i stedet kontakte os for yderligere information.

Vi forbeholder os ret til regelmæssigt at opdatere vores servicevilkår uden at informere vores kunder. De aktuelt gældende servicevilkår kan altid findes her.

Denne webshop ejes af Spring Life Ltd. 86-90 Paul Street London EC2A 4NE England.

Den tidligere nævnte virksomhed er din kontraktlige modpart i alle spørgsmål vedrørende dette specifikke produkt.

2. Retsgrundlag for serviceaftalen

Ved at bruge vores hjemmeside garanterer du, at du er mindst 18 år, juridisk voksen og i stand til at indgå en juridisk bindende aftale med vores virksomhed. Du accepterer endvidere vores servicevilkår i deres helhed. Hvis du ikke opfylder nogle af disse betingelser, er det dig forbudt at besøge og bruge vores hjemmeside og dens funktioner, produkter eller tjenester.

VIGTIGT! Bestilling af vores produkter eller tjenester er ulovligt for personer under 18 år eller personer, der handler på vegne af andre juridiske personer, og politiet kan oprette tiltale for sådanne handlinger.

3. Personlige oplysninger

Vi beskytter dine personlige oplysninger og behandler dem fortroligt. Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til nogen tredjepart.

4. Varemærker og ophavsret

Alt indhold på denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og alle rettigheder er forbeholdt.

Alle oplysninger på denne hjemmeside, herunder men ikke begrænset til tekst, billeder og lyd må ikke kopieres, videregives, distribueres eller opbevares uden forudgående skriftligt samtykke fra Spring Life Ltd., medmindre det er til strengt privat brug, eller hvor det er angivet. Alle logoer, mærker, firmalogoer og varemærker, der anvendes på denne hjemmeside, er Spring Life Ltd.s eksklusive ejendom. Enhver brug af vores varemærker er kun tilladt med forudgående skriftligt samtykke fra Spring Life Ltd.

Det er forbudt at sælge vores produkter til nogen tredjepart uden vores skriftlige samtykke, og et sådant samtykke kan tilbagekaldes til enhver tid uden varsel. Eventuelle overtrædelser vil blive retsforfulgt.

5. Acceptabel brug af hjemmesiden

Adgang til eller brug af denne hjemmeside med det formål at skade, nægte eller begrænse adgangen til hjemmesiden er ulovlig. Kopiering, opbevaring, lagring, videregivelse, afsendelse, brug, udgivelse eller distribution af materiale fra denne hjemmeside eller systematisk indsamling af oplysninger fra denne hjemmeside på anden vis er forbudt uden skriftlig tilladelse.

6. Brugeroprettet indhold

Alt brugeroprettet indhold på denne hjemmeside tilhører ejerne af denne hjemmeside. Hvis du deler kommentarer, billeder, videoer, eller på anden vis kommunikerer med denne hjemmeside, accepterer du også, at du giver ejerne af denne hjemmeside globale, ikke-eksklusive, royaltyfri rettigheder til produktion, oversættelse, eller distribution af dette indhold til eksisterende eller fremtidige kommercielle formål. Eksempler på dette inkluderer kundeudsagn, produktanmeldelser, svar på spørgeskemaer mv.

7. Fortrydelsesret og returpolitik

Vi accepterer ikke returnering af kosttilskud eller produkter til personlig pleje af hensyn til kundernes sundhed eller hygiejne. For alle andre produkter tilbyder vi 14-dages returret, hvis produktet returneres sikkert til os i uåbnet stand og er egnet til at blive solgt igen.

8. Garanti

Vi står inde for kvaliteten af vores produkter. Vi anbefaler, at du altid følger vejledningen på pakken.

9. Ansvarsfraskrivelse

Du giver hermed afkald på alle rettigheder til at holde os ansvarlige for eventuelle tab, skader, hæftelser, ekstra omkostninger, herunder men ikke begrænset til, juridiske omkostninger i forbindelse med eller afholdt af brugen af denne hjemmeside eller de produkter, der reklameres for på den. Du er hermed forpligtet til kun at bruge vores produkter på en måde, der er forenelig med sund fornuft samt altid i overensstemmelse med de medfølgende vejledninger og instruktioner.

Alle oplysninger på denne hjemmeside findes kun med det formål at informere og er baseret på subjektive skøn og vurderinger. Du bør ikke træffe beslutninger udelukkende baseret på de oplysninger, der findes på denne hjemmeside.

VIGTIGT! Det anbefales, at du altid konsulterer en kvalificeret fagperson eller din egen læge om eventuelle spørgsmål om at tabe sig, ændring af din kost eller at tage slankepiller samt spørgsmål om meninger og udsagn udtrykt på denne hjemmeside. Vores produkter sælges ikke med den hensigt at helbrede, kurere eller have nogen medicinsk virkning og bør kun anvendes af personer, der allerede er sunde. Indtagelsen og anvendelsen af visse produkter kan være skadelig i forbindelse med alkoholmisbrug, svær overvægt, graviditet eller livsstilssygdomme. Hvis du ønsker at bruge andre præparater eller medicin sammen med vores produkter, skal du altid kontakte din læge, inden du begynder at anvende produkterne.

VIGTIGT! Dermed er du eneansvarlig for brugen af vores produkter. Vi er ikke ansvarlige for en dårligere effekt end forventet.

Alle vores produkter skal opbevares sikkert og udenfor børns rækkevidde.

10. Overtrædelse af servicevilkår

Skulle du krænke vores servicevilkår, forbeholder vi os ret til at træffe de skridt eller handlinger, som vi anser for nødvendige, herunder retssager eller juridiske gebyrer. Vi forbeholder os ligeledes ret til at suspendere eller opsige enhver aftale mellem dig og os uden varsel, hvis vi har mistanke om, at du skader vores forretning eller forsøger at begå svig mv.

11. Forsendelse og distribution

Vi sender alle produkter via DHL/Royal Mail/DPD inden for 1-2 arbejdsdage efter, du har bestilt. Den forventede leveringstid i Danmark er 3 hverdage, efter du har bestilt.

Vi stræber efter at sende vores pakker med internationale kurerfirmaer inden for 1-3 arbejdsdage, efter du har bestilt, for resten af Europa. Vores partnere overdrager pakkerne til lokale postvirksomheder for distribution, hvorefter vi ikke har yderligere muligheder for at spore pakkerne, indtil de bliver endeligt leveret til dig.

Hvis du ikke modtager din levering inden for 8 kalenderdage fra bestillingsdatoen, skal du straks kontakte Spring Life Ltd. via vores hjemmeside, hvorefter vi vil undersøge din sag yderligere og forsøge at løse situationen fra vores ende. Hvis vi ikke hører fra dig inden for 14 dage fra afsendelsestidspunktet, antager vi altid, at du har modtaget din forsendelse.

Leveringen finder sted, så snart varerne er overført til forsendelse fra vores lager. Fra dette tidspunkt er du eneansvarlig for at have modtaget produktet.

BEMÆRK! Det er ikke ualmindeligt, at lokale toldmyndigheder mere eller mindre forsætligt forsinker en forsendelse til det lokale postkontor, hvilket kan forsinke leveringstiden betydeligt og resultere i, at vores finansielle partnere udsteder en rykkerfaktura til dig på grund af manglende betaling. Derfor kan dette forekomme, selvom du endnu ikke har modtaget produkterne. Sådanne tilfælde er helt ude af vores kontrol.

12. Betaling

Du kan betale din bestilling med kreditkort.

13. Forsendelses- og fragtomkostninger

Forsendelsesomkostninger er altid tydeligt angivet i bestillingsprocessen på hjemmesiden eller i ordrebetingelserne på bestillings- eller kampagnesider. Forsendelsesomkostninger varierer afhængigt af volumen, herkomst og metode.

Forsendelsespriserne inkluderer også omkostninger til håndtering og emballage.

14. Priser

Vores priser kan være fejlbehæftede, og vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte produkter.

Medmindre andet er angivet, er alle priser i lokal valuta og inklusiv moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne med øjeblikkelig virkning.

15. Kampagner

Alle kampagner, rabatter og kuponkoder er underlagt følgende regler:

Kuponkoder kan kun bruges én gang pr. person og kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner – inklusiv gratis forsendelse.

Velkomsttilbud og gratis prøvepakker kan kun bestilles én gang pr. person og maksimalt to gange pr. husstand.

Alle typer marketingkampagner afhænger af, at varerne er på lager.

Tilbud er kun gyldige i 7 dage, medmindre andet er angivet. Det er ikke muligt at bruge en kampagne, rabat- eller kuponkode, når du har gennemført din ordre.

Vi forbeholder os ret til at tilbagekalde en tilbuds-, rabat- eller kuponkode til enhver tid uden yderligere varsel eller oplysninger herom.

16. Gyldig ordrebekræftelse

Efter at have bestilt på vores onlinebutik, sender vores software automatisk en e-mail med angivelse af hvilke produkter, du har bestilt. Hvis du ikke kan finde det, dobbelttjek da din spamfolder.

BEMÆRK! Vær opmærksom på, at det automatiske svar ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved der opnås en aftale. Det er blot en elektronisk bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Vi forbeholder os retten til at ændre eller annullere ordren på grund af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer.

Den endelige ordrebekræftelse og faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt.

Vi tager kundetilfredshed seriøst

Vi ønsker at sikre, at din købsoplevelse hos Sarah’s Blessing er bedst mulig.

På denne side kan du læse, hvordan du skal forholde dig i forhold til tilbagebetaling, beskadigede produkter, samt hvis du fortryder dit køb, og hvordan du håndterer det korrekt.

Vi refunderer varer, der er returneret korrekt til os

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, giver vi dig mulighed for at returnere det til os inden for 60 kalenderdage efter, at du har modtaget det på din leveringsadresse.

Alle varer skal returneres i deres originale emballage i forseglet, uåbnet, ubrugt og ubeskadiget (hvis relevant) tilstand og være egnet til at blive solgt igen. Flere typer varer er undtaget fra at blive returneret af hensyn til kundesikkerhed, dette gælder letfordærvelige varer såsom fødevarer og kosttilskud. Kontakt vores kundeserviceteam, hvis du har spørgsmål om dette.

For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Sådan returnerer du en vare til os

Vi accepterer kun returneringer af alle ordrer inden for 30 dage.

Anmodning om returnering accepteres kun inden for 30 dage af ordrebestillingen.

Hvis der opstod uforudsete forsinkelser under leveringen af dit produkt, kan du bede om en forlængelse af returneringsperioden.

Efter 30 dage, er det ikke muligt at returnere/modtage refusion af ordren.

Din refusion har en behandlingstid mellem 5-7 dage efter vi har modtaget din ordre på vores lager.

Returner venligst ikke noget til os uden at aftale det med en medarbejder i vores kundeserviceteam først.

Sådan skal du forholde dig til beskadigede varer

Hvis produktet er beskadiget, vil vi med glæde sende et nyt produkt, når vi har modtaget originalen fra dig og tjekket den. Kontakt venligst vores kundeserviceteam og send os billeder af pakken og produkterne indeni den.

Sådan fortryder du et køb med det samme

Vær opmærksom på, at vi ikke trækker penge fra dit kreditkort, før din vare er afsendt fra vores lager. Hvis du vil annullere en ordre, før dette sker, bedes du straks kontakte vores kundeserviceteam, og vi vil forsøge at stoppe pakken, inden den bliver afsendt.

Sådan får du en tilbagebetaling

Når din returpakke er modtaget og tjekket, kontakter vores kundeserviceteam dig for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om din tilbagebetaling er godkendt eller afvist. Hvis din returnering bliver godkendt, behandles din tilbagebetaling, og vi vil automatisk overføre pengene til det kreditkort, du har benyttet, eller den oprindelige betalingsmåde inden for de næste dage.

For sen eller manglende tilbagebetaling

Hvis du ikke har modtaget din tilbagebetaling endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudsteder, da det kan tage lidt tid, før din tilbagebetaling bliver bogført. Kontakt derefter din bank (hvis ikke det er den samme som udstederen). Der er ofte en del behandlingstid, før en tilbagebetaling posteres. Hvis du har gjort alt dette, og du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for yderligere hjælp.

Gratis gaver og kampagner kan ikke tilbagebetales eller returneres

Vi refunderer ikke eller accepterer returvarer i form af gratis eller kampagnevarer, der er blevet givet til dig gratis.

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt venligst vores kundeserviceteam for yderligere hjælp.

Sarah's Blessing er ejet og drevet af:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London,
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

KUNDESERVICE

  • sales@sarahsblessing-dk.com
  • 08:00 – 17:00

Copyright © . Alle rettigheder forbeholdes.