Begrænset tilbudsperiode: GRATIS flasker med udvalgte pakker

0

0

Hjem > FAQ

Frequently Asked Questions


Hvor kan jeg finde en brugsvejledning?

Se venligst den relevante produktside. Der kan du finde alle produktinformationer (ingredienser, fordele, brugsanvisning og fakta om kosttilskud). Fandt du ikke svaret på dine spørgsmål på vores produktsider? Så kontakt venligst vores kundeserviceteam. De vil gerne hjælpe dig yderligere med ethvert spørgsmål om produkterne, du måtte have.

Er jeres produkter sikre?

Alle vores produkter er af høj kvalitet, udviklet af et team af eksperter. Vi anvender kun de bedste ingredienser, som vi får fra vores leverandører, der har et stærkt fokus på sikkerhed og naturbeskyttelse, og som giver os intet andet end den bedste, økologiske og 100 % naturlige kvalitet. Alle vores produkter er grundigt testet og inspiceret for at give vores kunder intet andet end produkter af højeste kvalitet.

Kan jeg bruge jeres produkter, hvis jeg er gravid/ammer/tager medicin?

Vi anbefaler, at du altid konsulterer en kvalificeret fagperson vedrørende spørgsmål om brugen af vores produkter i kombination med din medicin. Indtagelse og brugen af visse af vores produkter kan være skadeligt under graviditet og amning. Du bør altid konsultere din læge, inden du begynder at bruge vores produkter.

Har I nogen fysiske butikker?

Nej, vores produkter kan udelukkende købes online.

Har CBD-produkter helbredende virkninger?

Vi har ikke tilladelse til at fremsætte sundhedsanprisninger. De tilbudte produkter er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge sygdomme. Hvis du har spørgsmål om medicinsk anvendelse og effekten af CBD-produkter, skal du konsultere internettet (f.eks. på http://www.cannabis-med.org/) eller spørge din læge eller apoteker. Alle udsagn på denne hjemmeside er uden nogen form for garanti for virkningen.

Har organisk CBD-olie bivirkninger?

Hamp anses generelt for at være sikker, så der CBD bør ikke have nogen signifikante bivirkninger, men vi kan ikke udelukke det, da det afhænger af, hvordan din krop tolererer og tilpasser sig disse kosttilskud. Vi anbefaler, at du konsulterer din læge, inden du tager et kosttilskud, herunder vores organiske CBD-olie.

Sarah's Blessing er ejet og drevet af:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London,
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

KUNDESERVICE

  • sales@sarahsblessing-dk.com
  • 08:00 – 17:00

Copyright © . Alle rettigheder forbeholdes.