Begrænset tilbudsperiode: GRATIS flasker med udvalgte pakker

0

0

Hjem > Vores historie

Vores historie

Sarah's Blessing fra Bibelen til nutiden

Sara, Abrahams hustru, var barnløs i 90 år. Hun led i 90 år og håbede på en vellykket graviditet. Da hun endelig blev gravid, efter at være blevet velsignet af Gud, navngav hun sin søn Isak, hvilket betyder den, der ler på hebraisk.

Vores historie Vores historie
  • Tilsvarende har CBD efter 90 år med status som begrænset stof nu »båret frugt«, og forbedrer livskvaliteten for millioner af mennesker.

  • Sara sagde: »Gud har skabt latter for mig. Enhver, der hører det, må le ad mig.« Hun sagde også: »Hvem skulle have fortalt Abraham, at Sara ville komme til at amme børn?« (1. Mosebog 21)

  • Som 90-årig mor kunne Sara amme sin søn Isak. Utroligt nok er det for nylig blevet opdaget, at cannabinoider forekommer naturligt i modermælk, som blandt andet hjælper med at berolige babyen og få den til at slappe af, som de gør med voksne.

Som vores navn afslører, kommer vores inspiration fra Saras historie, og vores mål er afgørende – nemlig at hjælpe folk med at sætte en stopper for deres smerter og lidelser og leve livet fuldt ud igen ved at præsentere dem for CBD’s naturlige velsignelse.

Hvorfor vælge Sarah's Blessing

Det bedste CBD-mærke i EU

Sarah's Blessing er ejet og drevet af:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London,
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

KUNDESERVICE

  • sales@sarahsblessing-dk.com
  • 08:00 – 17:00

Copyright © . Alle rettigheder forbeholdes.