Begrænset tilbudsperiode: GRATIS flasker med udvalgte pakker

0

0

Hjem > Retur- og ombytningspolitik

Retur- og ombytningspolitik

Vi tager kundetilfredshed seriøst

Vi ønsker at sikre, at din købsoplevelse hos Sarah’s Blessing er bedst mulig.

På denne side kan du læse, hvordan du skal forholde dig i forhold til tilbagebetaling, beskadigede produkter, samt hvis du fortryder dit køb, og hvordan du håndterer det korrekt.

Vi refunderer varer, der er returneret korrekt til os

Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, giver vi dig mulighed for at returnere det til os inden for 60 kalenderdage efter, at du har modtaget det på din leveringsadresse.

Alle varer skal returneres i deres originale emballage i forseglet, uåbnet, ubrugt og ubeskadiget (hvis relevant) tilstand og være egnet til at blive solgt igen. Flere typer varer er undtaget fra at blive returneret af hensyn til kundesikkerhed, dette gælder letfordærvelige varer såsom fødevarer og kosttilskud. Kontakt vores kundeserviceteam, hvis du har spørgsmål om dette.

For at afslutte din returnering kræver vi en kvittering eller købsbevis.

Sådan returnerer du en vare til os

Vi accepterer kun returneringer af alle ordrer inden for 60 dage.

Anmodning om returnering accepteres kun inden for 60 dage af ordrebestillingen.

Hvis der opstod uforudsete forsinkelser under leveringen af dit produkt, kan du bede om en forlængelse af returneringsperioden.

Efter 60 dage, er det ikke muligt at returnere/modtage refusion af ordren.

Din refusion har en behandlingstid mellem 5-7 dage efter vi har modtaget din ordre på vores lager.

Returner venligst ikke noget til os uden at aftale det med en medarbejder i vores kundeserviceteam først.

Sådan skal du forholde dig til beskadigede varer

Hvis produktet er beskadiget, vil vi med glæde sende et nyt produkt, når vi har modtaget originalen fra dig og tjekket den. Kontakt venligst vores kundeserviceteam og send os billeder af pakken og produkterne indeni den.

Sådan fortryder du et køb med det samme

Vær opmærksom på, at vi ikke trækker penge fra dit kreditkort, før din vare er afsendt fra vores lager. Hvis du vil annullere en ordre, før dette sker, bedes du straks kontakte vores kundeserviceteam, og vi vil forsøge at stoppe pakken, inden den bliver afsendt.

Sådan får du en tilbagebetaling

Når din returpakke er modtaget og tjekket, kontakter vores kundeserviceteam dig for at give dig besked om, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om din tilbagebetaling er godkendt eller afvist. Hvis din returnering bliver godkendt, behandles din tilbagebetaling, og vi vil automatisk overføre pengene til det kreditkort, du har benyttet, eller den oprindelige betalingsmåde inden for de næste dage.

For sen eller manglende tilbagebetaling

Hvis du ikke har modtaget din tilbagebetaling endnu, skal du først tjekke din bankkonto igen. Kontakt derefter din kreditkortudsteder, da det kan tage lidt tid, før din tilbagebetaling bliver bogført. Kontakt derefter din bank (hvis ikke det er den samme som udstederen). Der er ofte en del behandlingstid, før en tilbagebetaling posteres. Hvis du har gjort alt dette, og du endnu ikke har modtaget din tilbagebetaling, bedes du kontakte vores kundeserviceteam for yderligere hjælp.

Gratis gaver og kampagner kan ikke tilbagebetales eller returneres

Vi refunderer ikke eller accepterer returvarer i form af gratis eller kampagnevarer, der er blevet givet til dig gratis.

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt venligst vores kundeserviceteam for yderligere hjælp.

Sarah's Blessing er ejet og drevet af:
Spring Life Ltd.
3rd Floor 86-90 Paul Street, London,
England, EC2A 4NE
Company No. 09521742

KUNDESERVICE

  • sales@sarahsblessing-dk.com
  • 08:00 – 17:00

Copyright © . Alle rettigheder forbeholdes.